40-საათიანი სამუშაო კვირის ამოქმედების შედეგად სარესტორნო ბიზნესის ნაწილს ხარჯები 10-20%-ით გაეზარდა. ამან კი გარკვეულ სეგმენტში სერვისზე ფასების ზრდაც გამოიწვია - ამის შესახებ რესტორატორთა ასოციაციაში საუბრობენ. ასოციაციის დამფუძნებლის შოთა ბურჯანაძის თქმით, ეს ეხება იმ დაწესებულებებს, რომლებსაც რეგულაციამდე კვირაში 40 საათზე ხანგრძლივი სამუშაო კვირა ჰქონდათ. რა ხდება სარესტორნე ინდუსტრიაში და ხომ არ უნდა ელოდოს მომხმარებელი ზაფხულის სეზონზე ფასების კიდევ მატებას?
სტუმარი: შოთა ბურჯანაძე - რესტორატორთა ასოციაციის დამფუძნებელი;