Home
Category
TV Live Menu
Loading data...

HACCP -ის სტანდარტი - არის მზად ბიზნესი მოთხოვნების დასაკმაყოფილებლად?

BM.GE
14.12.22 16:44
130
2023 წლის 1 ივნისამდე სურსათის მწარმოებელ ყველა კომპანიას და რეალიზატორს საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემის ანუ HACCP -ის სისტემის დანერგვა მოუწევს. უკვე ცნობილია ბიზნესის ის სექტორი, ვისთვისაც ახალი რეგულაციები ამოქმედდება. რას ითვალისწინებთ ჰასპის სტანდარტი და როგორ ხვდება ბიზნესი ახალ მოთხოვნებს?

Subscribe to our news

Get the main news of the day