ამ ბიზნესის იდეა მაშინ გაჩნდა, როდესაც საკანდიდატო დისერტაციას იცავდა. პროფესიით ექიმია, გასტრო-ენტეროლოგი. ვინაიდან გასტრო-ენტეროლოგია და კვება ერთიდაიგივე მეცნიერებაა, გადაწყვიტა, პირველ რიგში, ჯანმრთელობისთვის სასარგებლო ბიზნესი დაეწყო და აგერ უკვე 24 წელია მცენარეული ბოჭკოებით გამდიდრებულ, სამი სახეობის პურს სთავაზობს მომხარებელს. საუბარია ყველასათვის კარგად ცნობილ კომპანია „მარგი“-ზე, რომელსაც პურის ცხობის სტანდარტებსა და სხვადასხვა ტექნოლოგიეზე პატენტი არამარტო საქართველოში, ასევე ამერიკაშიც აქვს დაცული. კომპანიის წლიური ბრუნვა, კი მილიონ ლარს აღწევს.
გელა სულაბერიძე - "მარგის" დამფუძნებელი
#Forbesკვირა