დღეს, ხსნადი ყავა ნატურალური ნივთიერებების მხოლოდ 15%-ს შეიცავს, დანარჩენი კი სხვა დანამატებზე მოდის, თუმცა იმის დადგენა, თუ რა დანამატებია ხსნად ყავაში, რომელიც ჩვენი ყოლველდღიურობის ნაწილია, რთულია. შესაბამისად, ხშირად არც ვიცით რა შემადგენლობის ყავას ვსვამთ. რა გავლენა შეიძლება ჰქონდეს უხარისხო და დაბალფასიან ყავას ჩვენს ჯანმრთელობაზე და რა უნდა ვიცოდეთ, როცა არჩევანს ყოველდღიურად ყავის მარტივ ალტერნატივაზე, ხსნად ყავაზე ვაკეთებთ?