რაჭაში, სოფელ სადმელში, ხვანჭკარის მიკროზონაში მდებარეობს, სადაც ადრე ბერები ცხოვრობდნენ მეღვინეობის მორიგი გამორჩეული შედეგი სრულიად ლოგიკური სახელით ნაბერაულით შეიქმნა. ქარხანამ, რომელშიც განხორციელებულმა ინვესტიციამ 4 მილიონი ლარი შეადგინა, 2020 წელს პირველი მოსავალი და 25 ათასი ბოთლი ღვინოც ჩამოასხა. თუმცა ეს მხოლოდ დასაწყისია, „ნაბერაულს“ წინ ამბიციური გეგმები აქვს და კომპანიას უნარიანი, კუთხის და ქვეყნის ერთგული მესვეურები ჰყავს.
რომელი რეგიონის და რა ყურძნის ჯიშებისგან მზადდება ნაბერაულის ღვინოები, როგორია კომპანიის სტრატეგია და რა გეგმებით აპირებენ განვითარებას?
სტუმრები: გიორგი თევზაძე - "ნაბერაული ვაინსი", მეღვინე;
ნანიკო რატიანიძე - "ნაბერაული ვაინსი", გაყიდვების მენეჯერი;