ლუი პასკემ 2015 წელს გადაწყვიტა დიდი ხნის წინ დავიწყებული მაღალხარისხიანი ჯიშებიდან ღვინო ეწარმოებინა და თავიდანვე იცოდა რომ ეს იქნებოდა უმაღლესი კლასის, ძვირადღირებული სასმელი, რომელიც ფრანგულ მემკვიდრეობას გააცოცხლებდა თანამედროვეობაში. პროფესიით ინჟინერმა, ვენახშიც დაიწყო მუშაობა, თავად ადევნებდა თვალს პროცესებს და ყველა მიმართულებით იყო ჩართული. მისი მეღვინეობის ისტორია უკვე 15 წელს ითვლის და წინ კიდევ უფრო დიდი გეგმები აქვს. როგორ გამდიდრდა, ერთი ჩვეულებრივი ღვინის მოყვარული სულ რამდენიმე წელში და რატომ არის განსაკუთრებული მისი ღვინო, სახელად ლიბერ პატერი?
ლუი პასკე - Liber Pater, დამფუძნებელი