ჰორეკა სექტორი ისე კადრების ძიებაშია... რესტორნები იხსნება მაგრამ გახსნის ვადები შემოდგომაზე გადაიწია, რადგან ზაფხულში კადრების მოძიება უჭირთ... სტუმარ მასპინძლობის სექტორის წარმომადგენლები მუშახელის დეფიციტის რამდენიმე მიზეზზე საუბრობენ, მათ შორის მთავარ მიზეზად ახალგაზრდების ქვეყნიდან გადინებას ასახელებენ... კონკურენტული გარემოს გათვალისწინებით, სარესტორნე ბიზნესს ხელფასების 15-20%-ით გაზრდა მოუწია, თუმცა კადრებს მაინც ვერ პოულობენ... რა პროგნოზები აქვთ ბიზნესის წარმომადგენლებს და სად წავიდნენ, მიმტანები, დამლაგებლები, მრეცხავები?