მთავარი
კატეგორია
TV ლაივი მენიუ
Loading data...

1 ივნისიდან სურსათის მწარმოებლებისთვის HACCP-ის დანერგვა სავალდებულო ხდება

BM.GE
17.05.23 12:04
211
მიმდინარე წლის 1 ივნისიდან სურსათის მწარმოებელი ყველა ობიექტისთვის საფრთხის ანალიზისა და კრიტიკული საკონტროლო წერტილების სისტემის, ჰასპის დანერგვის ვალდებულება ამოქმედდება. 

ბიზნესოპერატორებს მოუწევთ წინასწარ განისაზღვრონ და გააკონტროლონ სურსათის წარმოება-რეალიზაციის პროცესში არსებული პოტენციური საფრთხეები და, შესაბამისად, მომხმარებელს უვნებელი სურსათი მიაწოდონ. 

რეგულაცია ვრცელდება მათ შორის პურ-ფუნთუშეულის, საკონდიტრო წარმოებებსა და წისქვილკომბინატებზე. რა პროცესის გავლენა უწევთ ბიზნესებს ჰასპის სტანდარტების დასაკმაყოფილებლად, რამდენად დიდ ადამიანურ და ფინანსურ ხარჯებს მოითხოვს ეს მათგან და რა იცვლება ამით მომხმარებლებისთვის?

სტუმარი: ეკა გიგაური - სურსათის უვნებლობის ექსპერტი;

გამოწერეთ ჩვენი სიახლეები

მიიღეთ დღის მთავარი სიახლეები