18 ივნისს საქართველო პირველად შეუერთდება გლობალურ საზოგადოებას მდგრადი გასტრონომიის დღის აღსანიშნავად. გასტრონომიის მთავარი საერთაშორისო ფესტივალი საქართველოში, რომელიც 2022 წელს დაარსდა, Tbilisi Gastro Week-ის მიერ არის ორგანიზებული. Tbilisi Gastro Week-ის მიზანია სტუმრებისთვის დაუვიწყარი, ექსტრავაგანტური და უნიკალური გამოცდილებისა და შთაბეჭდილებების შექმნა, გასტრონომიის ინდუსტრიის წარმომადგენლებისთვის კი - ახალი პერსპექტივების გაჩენა როგორც ადგილობრივ ბაზარზე, ისე - საერთაშორისო გასტროტურიზმის მიმართულებით.
სტუმარი: ირაკლი ნადარეიშვილი - Tbilisi Gastro Week-ის იდეის ავტორი და ორგანიზატორი;