საზღვრისპირა რეგიონში, მავთულხლართებთან ძალიან ახლოს, კოოპერატივი ხილის გადამუშავება ქართული სნექის წარმოებას ახერხებს და დღევანდელი დღიური 500 სნექის მაჩვენებელს ძალიან მარტივად გაზრდიან, თუკი მოთხოვნა იქნება და მსხვილ რითელ ბიზნესის წარმომადგენლებთან შეთანხმებას შეძლებენ.
30 მდე ადამიანი კოოპერატივში სხვა და სხვა წვენისგან დამზადებულ ჩურჩხელის მსგავს პროდუქტს ამზადებს და წარმოებაც აეწყო.
სტუმარი: იური კოპაძე - კოოპერატივი "ხილის გადამუშავება", თავმჯდომარე;