ჰელიკულტურა მსოფლიოში საკმაოდ მომგებიან და პერსპექტიულ ბიზნესად მიიჩნევა. ეს მიმართულება სხვათა შორის საქართველოშიც თანდათან სულ უფრო პოპულარულია და თანამედროვეობაში ამ ბიზნესით დაინტერესების გარდა რამდენიმე რეგიონში ლოკოკინების მოშენება მოხმარების ისტორიული გამოცდილებაც გვაქვს ქვეყანაში. მაგალითად სამცხე-ჯავახეთსა და სამეგრელოში ლოკოკინა ადგილობრივი სამზარეულოს კერძებში გვხვდება. დღევანდელ რეალობაში ლოკოკინას საშენი მეურნეობები ისევ გამოჩნდა სოფლის მეურნეობაში და ამ სფეროში ახალბედები აქტიურად იყენებენ საერთაშორისო გამოცდილებას. ლოკოკინების მოშენება. როგორც ბიზნესი ე.წ კერასკოს მეთოდითაც დაიწყო.
სტუმრები: ივა ჭყონია - საქართველოს დისტრიბუტორთა ბიზნეს ასოციაციის პრეზიდენტი;
სიმონე სამპო - საერთაშორისო ჰელიკულტურის ინსტიტუტის პრეზიდენტი.