„ლოლაძის საოჯახო მეღვინეობის“ დამფუძნებლებმა, ერეკლე და გიორგი ლოლაძეებმა მცხეთაში, სოფელ მისაქციელში ღვინის მარნის გვერდით, საკუთარი შოკოლადის სახელოსნო-საწარმო გახსნეს, სადაც შოკოლადის ქვევრების წარმოება დაიწყეს. სახელოსნოში შოკოლადის დამზადების სრულ პროცესში ლოლაძეების დედა - ლალი ჩახვაშვილია ჩართული. ლოლაძეების შოკოლადი Mouth melters-ის ბრენდის ქვეშ იყიდება. პანდემიის პერიოდში შექმნილი სტარტაპი როგორც კლასიკურ შავ და რძიან შოკოლადს, ასევე მანგოს, მალინისა და მაყვლის შიგთავსის მქონე შოკოლადს აერთიანებს.