პარიზში შექმნილი პირველი კრუასანით შთაგონებული და 2019 წელს, ერთი ბულანჟერიით დაწყებული ბიზნესი წლებთან ერთად გაიზარდა და გაფართოვდა. ჯერ თბილისის ქუჩები აივსო "აუგუსტის" პურ-ფუნთუშეულით სავსე ობიექტებით, შემდეგ კი ახალი პროდუქციაც დაამატეს. ახლა ნატახტარში საკუთარი ხილის გადამამუშავებელი ქარხანაც აქვთ, აქ დამზადებული წვენები, ალკოჰოლური სასმელები, ჯემები და კომპოტები კი საქართველოს საზღვრებსაც სცდება.
ლელა ჩხაიძე - "აუგუსტის" ხილის ქარხნის წარმოების მენეჯერი