უკვე მეორე დღეა რაც საქართველოში ღია ტიპის კაფე-რეატორნები გაიხსნა, თუმცა რა ცვლილებების, წესების, რეგულაციების შემუშავება მოუწიათ კაფე-რესტორნებს პანდემიის შემდეგ, იმისათვის რომ გახსნისა და მუშაობის გაგრძელების შესაძლებლობა გქონოდათ? რა პრობლემებს აწყდებიან და რის დაკმაყოფილება უწევთ თავად მომხმარებლებს?
სტუმრები: მაია სიდამონიძე - “პროთრეველ ჯორჯია”, მმართველი პარტნიორი
ნინო ნანიკაშვილი - “პური გულიანი”, ადამიანური კაპიტალის მართვისა და ადმინისტრაციული დეპარტამენტის უფროსი