მთავარი
კატეგორია
TV ლაივი მენიუ
Loading data...

#რედაქტ2: ინტერვიუ ქრისტინე მორჩილაძესთან, “აუგუსტის” თანადამფუძნებელი / 13.07.2023

BM.GE
13.07.23 16:51
200
პურ-ფუნთუშეული, ჯემები, წვენები, სოუსები, ალკოჰოლური სასმელი - ამ დასახელებების ქვეშ არაერთი სახეობის ეკოლოგიურად სუფთა, საქართველოში დამზადებულ პროდუქტს ერთი ბრენდი - აუგუსტი აერთიანებს. 

კომპანიის ისტორია 2019 წელს იწყება, როდესაც დამფუძნებლებს ბულანჟერიის შექმნის იდეა გაუჩნდათ და გადაწყვიტეს საქართველოში ევროპული პურ-ფუნთუშეულობის კულტურა დაემკვიდრებინათ - ეს იყო დასაწყისი. ამის შემდეგ ბრენდი გაფართოვდა და თბილისში უკვე 7 ფილიალს მოიცავს. ფილიალები დღეში ორჯერ, აუგუსტის საწარმოშივე დამზადებული პურ-ფუნთუშეულობით მარაგდება.

კომპანიის ისტორია 2019 წელს იწყება, როდესაც დამფუძნებლებს ბულანჟერიის შექმნის იდეა გაუჩნდათ და გადაწყვიტეს საქართველოში ევროპული პურ-ფუნთუშეულობის კულტურა დაემკვიდრებინათ - ეს იყო დასაწყისი. ამის შემდეგ ბრენდი გაფართოვდა და თბილისში უკვე 7 ფილიალს მოიცავს. ფილიალები დღეში ორჯერ, აუგუსტის საწარმოშივე დამზადებული პურ-ფუნთუშეულობით მარაგდება.

კომპანიის მიერ დამზადებული ქართული პროდუქცია არაერთ ქვეყანაში იყიდება. სად მზადდება პროდუქცია, რომელ ქვეყნებში იყიდება და რა გეგმები აქვს აუგუსტს?

ინტერვიუერი: ინგა მურუსიძე - BM.GE-ის რედაქტორი;
სტუმარი: ქრისტინე მორჩილაძე - “აუგუსტის” თანადამფუძნებელი.


გამოწერეთ ჩვენი სიახლეები

მიიღეთ დღის მთავარი სიახლეები