მწვანე ზონის სტატუსით სარგევლობა სარესტორნე ბიზნესის წარმომადგენლებს შეუძლიათ, რომელბიც პანდემიასთან თანაცხოვრების რეჟიმს უკვე წელიწადნახევარია ცდილობენ ფეხი აუწყონ. დახურვების, აკრძალვების და შეზღუდვების ფონზე პანდემიაში ზოგიერთ ბიზნესი მეტად, ხოლო ზოგიერთი ნაკლებად დაზარალდა. მაგალითად, სარესტორნე სექტორი დღემდე დაზარალებულია, ბევრმა რესტორანმა და კაფემ შექმნილ ვითარებას ვერ გაუძლო და ობიექტები დახურა. ჩვენ კიდევ ერთხელ მოვიკითხეთ ამ ბიზნესის წარმომადგენლები, ზოგიერთი უკვე განცხადებების გაკეთებისგან თავს იკავებს, ხოლო ვინც შედარებით გამბედავია, ზუსტად იგივე პრობლემებზე გვესაუბრება, რაც ორი წლის წინ ჰქონდათ.