პანდემიის დაწყების შემდეგ სარესტორნო სექტორი მნიშვნელოვანი გამოწვევის, კადრების დეფიციტის წინაშე აღმოჩნდა, რამაც თავის მხრივ, კიდევ დამატებითი დაბრკოლებები შექმნა. რა ხდება ამ ეტაპზე სექტორში და როგორ უმკლავდება სარესტორნო ბიზნესი კადრების დეფიციტს?
პანდემიის დაწყების შემდეგ სარესტორნო სექტორი მნიშვნელოვანი გამოწვევის, კადრების დეფიციტის წინაშე აღმოჩნდა, რამაც თავის მხრივ, კიდევ დამატებითი დაბრკოლებები შექმნა. რა ხდება ამ ეტაპზე სექტორში და როგორ უმკლავდება სარესტორნო ბიზნესი კადრების დეფიციტს?
გამოწერეთ ჩვენი სიახლეები
მიიღეთ დღის მთავარი სიახლეები