სარესტორნო ბიზნესი უკვე ერთ თვეზე მეტია ჯანდაცვის სამინისტროს მიერ მომზადებული რეკომენდაციების შესაბამისად მუშაობს, თუმცა მათი ნაწილი შეზღუდვების გამარტივებას ელის. რესტორატორთა ასოციაცია აქცენტს რამდნეიმე მიმართულებაზე აკეთებს, რომელთა შორისაც ყველაზე მთავარი ერთ მაგიდაზე დაშვებული სტუმრების რაოდენობის გაზრდაა. როგორ მოახერხა ბიზნესმა ახალ რეალობაზე მორგება და როგორ შეიცვალა კორონა ვიურისის პანდემიის შემდეგ მომხმარებლების ქცევა?
სტუმრები: გიორგი მურჯიკნელი – Mgroup – ის საოპერაციო დირექტორი;
ანდრია ქურასბედიანი - "ბარბარესთან" გენერალური მენეჯერი;