8 ივნისიდან ქვეყანაში საგანგებო მდგომარეობის შემოღების დროს მიღებული შეზღუდვების ნაწილი მოიხსნა და ცვლილება შეეხო საზოგადოებრივი კვების ობიექტებს, ასევე ვალუტის გადამცვლელ პუნქტებს, საქალაქოთაშორისო სამგზავრო გადაყვანებსა და სასტუმროებს. რა წესების დაკმაყოფილება უწევთ ობიექტებს იმისათვის რომ გაიხსნან, როგორია მოლოდინები და როდის მიიღებენ პირველ სტუმრებს?
სტუმრები: მაია სიდამონიძე - “პროთრეველ ჯორჯოა”, მმართველი პარტნიორი;
მაკა ცხომელიძე - Ibis Styles Tbilisi Center-სა და Mercure Tbilisi Old Town -ის დირექტორი.