მთავარი
კატეგორია
TV ლაივი მენიუ
Loading data...

Tasteatlas-მა ბატკნის ხორცის საუკეთესო კერძებს შორის ჩანახი, ხაშლამა და ჩაქაფული დაასახელა

ჩანახი

საერთაშორისო გამოცემა Tasteatlas-მა ბატკნის ხორცის საუკეთესო კერძებს შორის სამი ქართული კერძი: ჩანახი, ხაშლამა და ჩაქაფული შეიყვანა.

ბატკნის ხორცის კერძების საუკეთესო 50-ეულში ჩანახი 29-ე, ხაშლამა - 43-ე, ხოლო ჩაქაფული - 48-ე ადგილზეა.

რეიტინგში პირველ ადგილს ბერძნული „პაიდაკია“ იკავებს, ხოლო მეორე, მესამე და მეოთხე ადგილებზე თურქული სხვადასხვა სახის ქაბაბია.

გამოწერეთ ჩვენი სიახლეები

მიიღეთ დღის მთავარი სიახლეები