ტურიზმისა და გასტრონომიის სფეროში სასტუმროებში დასაქმებულთა ხელფასები ბოლო წლებში 2,5-ჯერ გაიზარდა, თუმცა ადგილობრივ ბაზარზე კადრების პოვნა კვლავ რთულია. სექტორის წარმომადგენლები ამბობენ, რომ დარგმა პანდემიის დროს დაწყებული კრიზისი ამ დრომდე ვერ გადალახა, გამოსავალი კი მხოლოდ უცხოელი მუშახელის შემოყვანაშია. დაწყებულია თუ არა კონკრეტული მოლაპარაკებები და რა ფასად ეძებს ქართული ბიზნესი დაბალ განვითარებულ ქვეყნებში მუშახელს?
სტუმარი: მაია მურაჩაშვილი - ჰოტელიერი;