“ვიცით, რომ ვიმუშავებთ, მაგრამ არ ვიცით, როგორ. ეს დეტალები ახლა ზუსტდება მთავრობასთან“ , -ამ ვითარებაში არიან რესტორატორები იმ შეზღუდვების ფონზე რომლის მიხედვითაც გადაადგილება საღამოს 10 საათიდან დილის 5 საათამდე შეზღუდულია თუმცა საკურიერო მომსახურება დაშვებული. შეუძიათ თუ არა მიტანის სერვისისთვის რესტორნებს სამზარეულო ამუშაონ ამ კითხვაზე პასუხის მიღებას ჩვენ შესაბამისი ბიზნესისგან და ბიზნესი მთავრობისგან ცდილობდა არის თუ არა კონკრეტული პასუხი?
სტუმარი: კოტე ბარიჩიძე - რესტორატორთა ასოციაციის ხელმძღვანელი