"ბიზნესისთვის არ იყო ცუდი წელი, მაგრამ ემოციურად ძალიან მძიმე იყო" - ასე აფასებს რესტორატორი და გამორჩეული ქართული რესტორნების მმართველი, მერიკო გუბელაძე განვლილ, 2023 წელს. გასტრონომიული ბიზნესისთვის მთავარ გამოწვევად და უდიდეს პრობლემად კი პროდუქტის ხარისხს და ბაზარზე მის სიმცირეს ასახელებს. #BMGDrive-ის სივრცე ქართულ გასტრონომიაზე საუბარს დაეთმო.
#BMGDrive-ის მგზავრი: მერიკო გუბელაძე - რესტორატორი;
ავტორები: ბექა ბაციკაძე, კაკი პაიჭაძე;