მთავარი
კატეგორია
TV ლაივი მენიუ
Loading data...

იაპონიაში შქმერულის ნახევარფაბრიკატის წარმოება კიდევ ერთმა კომპანიამ დაიწყო

60ef2754c246b
თამთა ჯიჯავაძე
14.07.21 22:08
1005
ქართული კერძის, შქმერულის ნახევარფაბრიკატის წარმოება კიდევ ერთმა იაპონურმა კომპანია Marumiya-მ დაიწყო. ამის შესახებ ინფორმაციას იაპონიაში საქართველოს საელჩო ავრცელებს.

„მოხარულები ვართ გაცნობოთ, რომ კიდევ ერთმა იაპონურმა კომპანია Marumiya-მ, საქართველოს საელჩოსთან კოორდინაციით, ქართული კერძის, შქმერულის ნახევარფაბრიკატის წარმოება დაიწყო. ახალი პროდუქტის შესახებ სტატიაში ხაზგასმულია, რომ საქართველო მდიდარი ბუნებით, უძველესი ღვინის კულტურითა და უნიკალური სამზარეულოთი გამოირჩევა“, - აღნიშნულია გავრცელებულ ინფორმაციაში.

ცნობისთვის, ქართული კერძის - დაფასოებული შქმერულის გაყიდვა იაპონიაში ერთ-ერთ სწრაფი კვების ობიექტში 2020 წლის იანვარში დაიწყო. მოგვიანებით, გასული წლის ივლისიდან კომპანია „მაცუბარა ფუდს“-მა გაყიდვაში შქმერულის სწრაფად მომზადების პაკეტები გამოუშვა, რომლებიც მთელი ქვეყნის მასშტაბით მაღაზიებში გაიყიდება.

გარდა ამისა, რამდენიმე კვირის წინ ცნობილი გახდა, რომ იაპონიაში ხარჩოს ნახევარფაბრიკატის წარმოებაც დაიწყო.

გამოწერეთ ჩვენი სიახლეები

მიიღეთ დღის მთავარი სიახლეები