მთავარი
კატეგორია
TV ლაივი მენიუ
Loading data...

ისპანახის ფხალი და აჯიკა მსოფლიოს 100 საუკეთესო საწებლის  რეიტინგშია - TasteAtlas

ფხალი

გავლენიანი კულინარიული გამოცემა TasteAtlas-ი მსოფლიოს 100 საუკეთესო “დიფის” იგივე საწებლის რეიტინგს აქვეყნებს, რომელშიც სამ პოზიციას ქართული კერძებიც იკავებენ.

კერძოდ, გამოცემის თანახმად, საუკეთესო შეფასება დაიმსახურეს ფხალმა (26-ე პოზიცია) და ისპანახის ფხალმა (30-ე პოზიცია) 4.3/5 ვარსკვლავით და აჯიკამ (35-ე პოზიცია) 4.2/5 ვარსკვლავით.

რეიტინგში პირველ ადგილს ლიბანური ნივრის სოუსი, ტოუმი იკავებს, რომელიც 4.8 ვარსკვლავითაა შეფასებული. მას მოსდევს პერული აჯი კრიოლო, სერბული აჯვარი, მექსიკური გვაკამოლე და ბერძნული ძაძიკი.

გამოწერეთ ჩვენი სიახლეები

მიიღეთ დღის მთავარი სიახლეები