ქვეყანაში ხორცისა და ხორცპროდუქტების მოხმარება ყოველწლიურად მზარდ მაჩვენებს აფიქსირებს, რასაც სექტორის წარმომადგენლები კომპანიების შედეგები ადასტურებენ. ამის მიღმა, მაგალითად, ნედლი ხორცის შემთხვევაში მიწოდება მოთხოვნას ვერ აკმაყოფილებს, რისი მიზეზიც საქონლის გაზრდილი ექსპორტია.
➡ზურაბ უჩუმბეგაშვილი - „მეფრინველეობის განვითარების ასოციაციის“ თავმჯდომარე;
➡ბექა გონაშვილი - ფერმერი;
➡ჟაკ ფლური - ქართულ-ფრანგული აგროინდუსტრიული ჯგუფის დამფუძნებელი;
➡მარიამ ლებანიძე - “ლორუკას” დამფუძნებელი;
➡ანა სკამკოჩაიშვილი - “ონიმა”, მენეჯერი;