ხილისა და ბოსტნეულის გადამმუშავებელმა საწარმო “ქართული აგროპროდუქტმა”, დაახლოებით ოფო წლის წინ ბრენდის ახალ ხაზზე, ქართული ტრადიციული სოუსებსა და საწებლებზე დაიწყო მუშაობა, რომელიც ბაზარზე გასული წლის მიწურულს “პოპრელის” სახელით გამოჩნდა. წარმოების დაწყებამდე „პოპორელის“ შემქმნელებმა საქართველოს ყველა კუთხეში ეთნო-კულინარიული ექსპედიცია მოაწყვეს, სადაც გაიზიარეს ქართველი ბებიების და მათი წინაპრების მივიწყებული რეცეპტები და ახალი სიცოცხლე მიანიჭეს. სახელწოდებად კი მეგრული სიტყვა „პოპორელი“ შეარჩიეს, რაც სიტყვასიტყვით „აყვავებულ ქინძს“ ნიშნავს.
სტუმარი: ქეთი კვიჭიძე - ''პოპორელის'' გასტროკონსულტანტი;
#ქალებისნარატივი ლიკა მეგუთნიშვილთან ერთად