მთავარი
კატეგორია
TV ლაივი მენიუ
Loading data...

რა რისკებს აჩენს წყალში ბრომატის ჭარბი შემცველობა ორგანიზმისთვის?

კოკა კოლა ბოთლერს ჯორჯიას პორტფელში შემავალმა ბრენდმა, ქარხანაში წარმოების ახალი სტანდარტი დანერგა. შედეგად დღეს, “წყალი მთის” შემადგენლობაში ნული პროცენტი ბრომატია. ანუ კომპანია - მომხმარებელს წყალს მინერალური-ნატურალური სახით აწვდის. რას ნიშნავს ეს, რატომ არის მნიშვნელოვანი ბრომატის შემცირება კომპანიისთვის და ზოგადად რა რისკებს აჩენს ჭარბი ბრომატი მიღება ორგანიზმისთვის - თემით მარიამ იზორია დაინტერესდა და კომპეტენტურ რესპოდენტებზე დაყრდნობით - სიუჟეტი მოამზადა.

გამოწერეთ ჩვენი სიახლეები

მიიღეთ დღის მთავარი სიახლეები