#რედაქტ2: როგორი იყო 2023 წელი სარესტორნო ბიზნესისთვის? - ინტერვიუ ირაკლი კახიძესთან / 22.01.2024
- ძვირია თუ არა რესტორნებში კვება? - როგორ ხდება ფასწარმოქმნა?
- რა მიმართულებით ეძებს სარესტორნო ბიზნესი კადრებს?
- სარესტორნო ბიზნესში დასაქმებული ადამიანების საშუალო ხელფასი;
- მომსახურების ხარისხი, პროდუქტების ხარისხი - სარესტორნო ბიზნესის გამოწვევები;
- სარესტორნო ბიზნესის მოლოდინები;
სტუმარი: ირაკლი კახიძე - რესტორანი "სოფიკოს" თანადამფუძნებელი;
ინტერვიუერი: ბექა ბაციკაძე - BM.GE-ის წამყვანი; ჟურნალისტი.