ოთხი წლის წინ დუშეთში ჩირეულის წარმოება “ბებოს ჩირი“ ამოქმედდა. სახელი სხვა სენტიმენტებთან ერთად იმ ტრადიციულ ჩირის გემოებს დაუკავშირეს, რასაც სახლებში, ბებოები ამზადებენ. სხვადასხვა სახეობის ჩირეულთან ერთად დუშეთში სხვა ჯანსაღი პროდუქტიც მზადდება, მათ შორის ჩაი, საკონსერვო ნაწარმი და ა.შ. რა რაც მთავარია, ,,ბებოს ჩირის“ ყველა პროდუქტი ადგილობრივი ნედლეულით მზადდება. როგორ ვითარდება “ბებოს ჩირი” როგორც ბრენდი და რა გეგმები აქვთ მონიშნული მიმდინარე წლისთვის?
სტუმარი: ქეთევან ჯინიაშვილი -“ბებოს ჩირის” დამფუძნებელი;
#ქალებისნარატივი ლიკა მეგუთნიშვილთან ერთად