- როგორ ჩაიარა Tbilisi Gastro Week-მა?
- “თბილისი იყო მსოფლიო გასტრონომიის ყურადღების ცენტრში”;
- რა ნიშა უჭირავს საქართველოს მსოფლიო გასტრო რუკაზე?
- “მომსახურება საქართველოში ყველაზე დიდი გამოწვევაა”;
- “გვინდა, რომ საქართველოში კომპანია მიშლენი შემოვიდეს, ეს ინდუსტრიას ამოატრიალებს”;
- როდის შემოვა საქართველოში “მიშლენი”?
- როგორი გამოხმაურება მიიღო Tbilisi Gastro Week-მა?
- როგორ ჩაიარა Tbilisi Gastro Week-მა?
- “სამ-ოთხ წელიწადში გვინდა 50 საუკეთესო რესტორნის დაჯილდოება ჩავატაროთ”;
- Tbilisi Gastro Week-ის მიღწევები და გეგმები;
სტუმარი: ირაკლი ნადარეიშვილი - Tbilisi Gastro Week-ის იდეის ავტორი და ორგანიზატორი
#ქალებისნარატივი მარიამ იზორიასთან და ლიკა მეგუთნიშვილთან ერთად